Servicii

Consultanță tehnică și juridică în construcții

De mai bine de 10 ani, Arhilab oferă consultanță tehnică si juridică în domeniul construcțiilor, printre clienții care au beneficiat de acest serviciu numarându-se: Ford România, Universitatea din Craiova, Aeroportul Internațional Sibiu, Apanova București, Lagardere Travel Retail și Muzeul de Artă Contemporană Craiova.

Restaurare | Reabilitare

Arhilab se mândrește cu o varietate de proiecte cu o abordare integrată în domeniul reabilitării, reconversiei și restaurării, inclusiv monumente istorice. În ultimii zece ani activitatea de reabilitare clădiri a vizat de la proiecte rezidențiale mici, la proiecte industriale de mari dimensiuni, cu peste 30 proiecte de realizate. Proiectele din domeniul restaurării de arhitectură sunt susținute de experții atestați de Ministerul Culturii: Aurelian Botez și Andrei Atanasiu.

Corporate

Sectorul Corporate reprezintă una dintre ariile importante de interes ale Arhilab, cuprinzând de la amenajări interioare de birouri până la reabilitări și construcții de clădiri noi. Proiectele biroului în acest domeniu au fost distinse cu premii precum premiul secțiunii Arhitectură Corporate la Anuala de arhitectură București 2016, pentru proiectul „Sediul Blum România” și Big See Interior Design Award 2020 pentru proiectul Front-office Apa Nova/ Veolia.

Retail

Parte a activității Arhilab din ultimii 5 ani o reprezintă elaborarea proiectelor tehnice de implementare a magazinelor din lanțul Lagardere Travel Retail: Inmedio, 1 Minute, Hub Conveniece și So Coffe, cu o experiență de peste 100 astfel de magazine realizate. Unul dintre proiectele Arhilab care s-a bucurat atât de atenția presei cât și a autorităților locale- Remodelarea Gării Brașov– propune reorganizarea funcțională a fluxurilor de circulație, reconfigurarea spațiilor publice și amenajarea interioară la standarde contemporane.

Socio-cultural

În domeniul socio-cultural echipa Arhilab are contracte de proiectare atât cu clienți privați cât și cu reprezentanți ai autorităților locale, remarcându-se și aici prin diversitatea programelor și temelor abordate.