• UNIVERSUL

    Amenajări interioare la cladirea Universul, str Ion Brezoioanu
  • FTB OAR

    -In colaborare cu ALEXANDRA MONORANU- Clădirea pe care se intervine se află într-o zonă cu țesut tradițional urban, caracterizat de diversitate tipologică și formală. Tocmai acest caracter, de colaj autentic al zonei, este vizat prin proiect a fi păstrat și pus în valoare. Propunerea de reconfigurare se restrânge la nivelul acoperișului, conservând arhitectura clădirii așa cum este. Privită printre gene casa este aceeași. La o privire mai atentă însă, trădează schimbările la nivelul acoperișului. Înălțarea mansardei vine ca un răspuns firesc la nevoile funcționale cerute prin temă și a alinierii la cota existentă a calcanului vecin, inestetic. Păstrând materialul de finisaj actual, tabla zincată, acoperișul devine un "organism" care are o mișcare și un ritm propriu, înglobând în el forma dinspre strada a vechiului acoperiș. Acoperișurile zonei sunt ritmate. Jocul de volume este ca o "muzică a străzii". Uneori notele sunt mai intense, alteori șoptite. Acoperișul propus, ca un organism în mișcare, este "viu", creând prin faldurile sale propria muzică.
  • MAGATTI

    SUPRAINALTARE LOCUINTA str. Alexandru Magatti nr. 18, BUCURESTI Suprafata desfasurata existent: 120mp; Suprafata desfasurata finala: 210mp; Regim de inaltime: Dp+P+E; Date de tema: adaptarea unei locuinte urbane de mici dimensiuni, construita in 1932, la nevoile unei familii tinere din secolul 21. Rezolvare: consolidare, modernizare si amenajare existent si extindere pe inaltime cu un etaj.
  • OESTI

    Supraetajare locuita de vacanta in judetul Arges 2010 - prezent
  • GABROVENI

    Participare concurs de restaurare si extindere Hanul Gabroveni, Bucuresti. impreuna cu arh Aurelian Botez, arh Andrei Atanasiu, arh Luiza Mihordescu.   -Proiectul propus urmareste restaurarea cladirii „Hanului Gabroveni” , redarea integritatii si valorii culturale ale edificiului, atat la scara locala- pentru centrul istoric- dar si ca punct de reper la scara intregului oras. Interventia propusa, pe parcelele alaturate libere de constructii vine in completarea revalorificarii cladirii vechiului han, propunandu-si sa o completeze si sa o puna in valoare pe aceasta. Din acest punct de vedere interventia devine unitara, simbiotica (fara a comasa insa parcelele): cladirea monument beneficiaza, in primul rand functional, de interventia noua, iar in al doilea rand, se identifica la nivel emblematic cu centrul cultural european. Cladirea noua reface integritatea tesutului urban disfunctional nociv, bucurandu-se la randul ei de notorietatea si valoarea arhitecturala a cladirii monument, cu care face corp comun. Pentru a sustine ideeea acestei unitati, simbioza celor doua cladiri este marcata atat la nivel volumetric si de fatada, cat si la nivel functional: cele doua corpuri- vechi si nou- se intersecteaza in „miezul” lor prin prezenta atriumului deschis pe doua niveluri (P+E1). Structural 2009
  • ION ZIDAR

    Propunere restaurare si extindere casa Ion Zidar, Bistrita, intocmit impreuna cu arh Serban Popescu Dolj si arh Octavian Nistoroiu 2005-2007