• Primire clienți Apa Nova

    Noul spațiu de primire clienți al Apa Nova se configurează ca o mediere între sobru și jucăus, între inovatie și natură, între tehnologie și tradiție. Formelor organice și fluide ale recepției, termoformate în compozit alb i se contrapun decupajele rectangulare ale “casetelor” pentru consultanți, finisate cu furnir natural de stejar. Acestea sunt distribuite perimetral pe fațada de sticlă, ca formă de deschidere către public. Ecranul LED cilindric central reprezintă o instalație interactivă, care reacționează la mișcarea oamenilor în spațiu. El ne reamintește în joacă, prin intermediul tehnologiei, de rolul pe care îl are apa în viața noastră.
  • POID

    CENTRU MULTIFUNCŢIONAL PENTRU COPII loc. Dragoslavele, jud. Argeş; Suprafata desfasurata: 1979mp; Regim de inaltime: S+P+2E+M; Prezentul proiect îşi propune realizarea unui centru multifuncţional pentru copii care va cuprinde: 1. Tabăra de copii 2. Adăpost pentru copii cu probleme sociale şi medicale http://arhilab.ro/gallery/poid/
  • CODLEA

    Propunere de amenajare urbana - orasul Codlea
  • FTB OAR

    -In colaborare cu ALEXANDRA MONORANU- Clădirea pe care se intervine se află într-o zonă cu țesut tradițional urban, caracterizat de diversitate tipologică și formală. Tocmai acest caracter, de colaj autentic al zonei, este vizat prin proiect a fi păstrat și pus în valoare. Propunerea de reconfigurare se restrânge la nivelul acoperișului, conservând arhitectura clădirii așa cum este. Privită printre gene casa este aceeași. La o privire mai atentă însă, trădează schimbările la nivelul acoperișului. Înălțarea mansardei vine ca un răspuns firesc la nevoile funcționale cerute prin temă și a alinierii la cota existentă a calcanului vecin, inestetic. Păstrând materialul de finisaj actual, tabla zincată, acoperișul devine un "organism" care are o mișcare și un ritm propriu, înglobând în el forma dinspre strada a vechiului acoperiș. Acoperișurile zonei sunt ritmate. Jocul de volume este ca o "muzică a străzii". Uneori notele sunt mai intense, alteori șoptite. Acoperișul propus, ca un organism în mișcare, este "viu", creând prin faldurile sale propria muzică.
  • VAMA

    Suprafata desfasurata: 855mp; Regim de inaltime: P+E+M; Volumetria este simpla- ca manifest pentru construirea in spiritul locului- o casa cu soclu de piatra dobrogeana nefasonata si acoperis de olane, in contrast cu edificarea haotica a Vamii. Gardul de piatra de la strada devine soclul de piatra retras al casei si tot el delimiteaza cele doua pensiuni. Corpul B, de dimensiuni mai mici, este finisat in culoarea caramiziu, amintind de solul Dobrogei. Acoperisul reprezinta negocierea dintre tipologia de acoperire a zonei si necesitatea functionala de folosire a mansardei pentru realizarea numarului de camere dorit de beneficiari. Olanele de pe acoperis au fost recuperate de la cladiri dezafectate din zona.
  • GABROVENI

    Participare concurs de restaurare si extindere Hanul Gabroveni, Bucuresti. impreuna cu arh Aurelian Botez, arh Andrei Atanasiu, arh Luiza Mihordescu.   -Proiectul propus urmareste restaurarea cladirii „Hanului Gabroveni” , redarea integritatii si valorii culturale ale edificiului, atat la scara locala- pentru centrul istoric- dar si ca punct de reper la scara intregului oras. Interventia propusa, pe parcelele alaturate libere de constructii vine in completarea revalorificarii cladirii vechiului han, propunandu-si sa o completeze si sa o puna in valoare pe aceasta. Din acest punct de vedere interventia devine unitara, simbiotica (fara a comasa insa parcelele): cladirea monument beneficiaza, in primul rand functional, de interventia noua, iar in al doilea rand, se identifica la nivel emblematic cu centrul cultural european. Cladirea noua reface integritatea tesutului urban disfunctional nociv, bucurandu-se la randul ei de notorietatea si valoarea arhitecturala a cladirii monument, cu care face corp comun. Pentru a sustine ideeea acestei unitati, simbioza celor doua cladiri este marcata atat la nivel volumetric si de fatada, cat si la nivel functional: cele doua corpuri- vechi si nou- se intersecteaza in „miezul” lor prin prezenta atriumului deschis pe doua niveluri (P+E1). Structural 2009
  • LA CENA 2

    Restaurare si amenajare restaurant La Cena 2, Bucuresti impreuna cu arh Raluca Genoiu 2008-2009
  • JURILOVCA

    “ Arhitectura pentru varsta a III-a si a IV-a” - realizarea unui complex de locuinte sociale intr-o incinta anexa a curtii bisericii din satul Jurilovca, Delta Dunarii. Complexul este alcatuit din 16 module de locuit pentru cate o persoana si alte 4 corpuri ce adapostesc urmatoarele functiuni: corp administrativ cu spalatorie, bucatarie si sala de mese; casa unui medic cu cabinet de consultatii ;  sala multifunctionala si biblioteca.  
  • ION ZIDAR

    Propunere restaurare si extindere casa Ion Zidar, Bistrita, intocmit impreuna cu arh Serban Popescu Dolj si arh Octavian Nistoroiu 2005-2007